PassEveryTest

Basic English in 30 Days:Family

不限时专题测验:关于Family的10道题,每道题作答后都有解释。每次题目和选项都会重新打乱。

  • 课程
  • 加拿大
  • 300道题
  • 核对于2026年10月13日
  • 语言审校:2026年10月13日
从课文开始Basic English: 30 Lessons:阅读时间约750分钟。测试中的每道题在课文中都有讲解。

第7天:Family

  1. 第1题,共10题

    Your mother's mother is your ___.
    显示答案

    答案: B. grandmother

    Your mother's mother and your father's mother are your grandmothers.

  2. 第2题,共10题

    Your father's brother is your ___.
    显示答案

    答案: B. uncle

    Your mother's or father's brother is your uncle.

  3. 第3题,共10题

    One child, two ___.
    显示答案

    答案: D. children

    "Child" has a special plural: children.

  4. 第4题,共10题

    This is Sara. ___ husband is Paul.
    显示答案

    答案: C. Her

    Use "her" for something that belongs to a woman: her husband.

  5. 第5题,共10题

    This is Tom. ___ sister is a nurse.
    显示答案

    答案: B. His

    Use "his" for something that belongs to a man: his sister.

  6. 第6题,共10题

    Which sentence is correct?
    显示答案

    答案: A. Ana's brother is ten.

    Put 's after the name: Ana's brother.

  7. 第7题,共10题

    "Do you have any brothers or sisters?" Choose the correct answer.
    显示答案

    答案: B. Yes, I have one brother.

    Use "have" with family, and "one" with a singular noun: one brother.

  8. 第8题,共10题

    Listen. How many children do they have?
    先听,再作答。作答后会显示听力原文。
    没有声音?请阅读文字

    This is my family. My husband is Ken. We have two children: a son and a daughter.

    显示答案

    答案: A. Two

    They have a son and a daughter: two children.

    听力原文

    This is my family. My husband is Ken. We have two children: a son and a daughter.

  9. 第9题,共10题

    Listen. Who is Lily?
    先听,再作答。作答后会显示听力原文。
    没有声音?请阅读文字

    Mia: Who is that?
    Joe: That's my cousin, Lily. She's my aunt's daughter.

    显示答案

    答案: C. Joe's cousin

    Joe says, "That's my cousin, Lily." She is his aunt's daughter.

    听力原文

    Mia: Who is that?
    Joe: That's my cousin, Lily. She's my aunt's daughter.

  10. 第10题,共10题

    Read. Who lives in Montreal?

    Hi! I'm Grace. I live in Halifax with my parents and my little brother, Ben. My grandmother lives with us too. My sister lives in Montreal with her husband.

    显示答案

    答案: A. Grace's sister

    Grace writes, "My sister lives in Montreal with her husband."

本课程的其他计划