PassEveryTest

Basic Italian in 30 Days:Numbers 0–100

不限时专题测验:关于Numbers 0–100的10道题,每道题作答后都有解释。每次题目和选项都会重新打乱。

  • 课程
  • 意大利
  • 300道题
  • 核对于2026年10月13日
  • 语言审校:2026年10月13日
从课文开始Basic Italian: 30 Lessons:阅读时间约750分钟。测试中的每道题在课文中都有讲解。

第4天:Numbers 0–100

  1. 第1题,共10题

    What number is 'diciassette'?
    显示答案

    答案: C. 17

    Diciassette is dieci (10) + sette (7) = 17. Seventy is settanta.

  2. 第2题,共10题

    How do you write 28 in Italian?
    显示答案

    答案: D. ventotto

    Before otto, venti loses its last vowel: ventotto, written as one word.

  3. 第3题,共10题

    How do you write 33 in Italian?
    显示答案

    答案: C. trentatré

    Numbers that end in tre take an accent: trentatré.

  4. 第4题,共10题

    What is ten plus five?
    显示答案

    答案: B. quindici

    Ten plus five is fifteen: quindici. Cinquanta is 50.

  5. 第5题,共10题

    How do you say 'I am 30 years old'?
    显示答案

    答案: B. Ho trent'anni.

    Italians use avere (to have) for age: Ho trent'anni (I have 30 years). Anni is the plural of anno.

  6. 第6题,共10题

    Someone asks: 'Quanti anni hai?' Choose the best reply.
    显示答案

    答案: A. Ho ventidue anni.

    Quanti anni hai? asks your age. Answer with Ho… anni.

  7. 第7题,共10题

    Fill the gap: 'Marco ___ dieci anni.'
    显示答案

    答案: B. ha

    With lui (Marco), avere is ha: Marco ha dieci anni. Ho is for io and hai is for tu.

  8. 第8题,共10题

    Listen. What is the phone number?
    先听,再作答。作答后会显示听力原文。
    没有声音?请阅读文字

    Il mio numero di telefono è tre, tre, nove, quattro, cinque, sei, uno, due, zero, otto.

    显示答案

    答案: C. 339 456 1208

    The speaker reads the digits one by one: 3, 3, 9, 4, 5, 6, 1, 2, 0, 8.

    听力原文

    Il mio numero di telefono è tre, tre, nove, quattro, cinque, sei, uno, due, zero, otto.

  9. 第9题,共10题

    Listen. How old is Elena?
    先听,再作答。作答后会显示听力原文。
    没有声音?请阅读文字

    Paolo: Quanti anni hai, Elena?
    Elena: Ho quarantuno anni.

    显示答案

    答案: A. 41

    Elena says quarantuno anni: quaranta (40) + uno (1) = 41.

    听力原文

    Paolo: Quanti anni hai, Elena?
    Elena: Ho quarantuno anni.

  10. 第10题,共10题

    Read the form. How old is Davide?

    Corso di nuoto – iscrizione
    Nome: Davide
    Età: 12 anni
    Telefono: 320 557 4412

    显示答案

    答案: C. 12

    Età means age. The form says Età: 12 anni.

本课程的其他计划