PassEveryTest

Basic French in 30 Days:Plans

不限时专题测验:关于Plans的10道题,每道题作答后都有解释。每次题目和选项都会重新打乱。

  • 课程
  • 加拿大
  • 300道题
  • 核对于2026年10月13日
  • 语言审校:2026年10月13日
从课文开始Basic French: 30 Lessons:阅读时间约750分钟。测试中的每道题在课文中都有讲解。

第24天:Plans

  1. 第1题,共10题

    What does "Je vais visiter Québec" mean?
    显示答案

    答案: B. I'm going to visit Quebec City.

    Je vais + infinitive talks about the near future: I'm going to visit.

  2. 第2题,共10题

    Choose the correct form: Nous ___ partir à huit heures.
    显示答案

    答案: C. allons

    Aller with nous is nous allons.

  3. 第3题,共10题

    Choose the correct form: Ils ___ déménager en juillet.
    显示答案

    答案: A. vont

    Aller with ils is ils vont.

  4. 第4题,共10题

    Choose the correct form: Tu ___ venir à la fête?
    显示答案

    答案: D. vas

    Aller with tu is tu vas.

  5. 第5题,共10题

    Which sentence means "She is going to call"?
    显示答案

    答案: B. Elle va appeler.

    Use va (aller with elle) + the infinitive appeler.

  6. 第6题,共10题

    Which sentence means "I'm not going to work tomorrow"?
    显示答案

    答案: D. Je ne vais pas travailler demain.

    Ne ... pas goes around aller (vais), and the infinitive comes after.

  7. 第7题,共10题

    What does "la semaine prochaine" mean?
    显示答案

    答案: A. Next week

    Prochain(e) means next. Last week is la semaine dernière.

  8. 第8题,共10题

    Listen. When are they leaving?
    先听,再作答。作答后会显示听力原文。
    没有声音?请阅读文字

    Ce week-end, je vais faire du camping avec des amis. On va partir samedi matin.

    显示答案

    答案: B. Saturday morning

    On va partir samedi matin means we are going to leave on Saturday morning.

    听力原文

    Ce week-end, je vais faire du camping avec des amis. On va partir samedi matin.

  9. 第9题,共10题

    Listen. What is Hugo going to do tonight?
    先听,再作答。作答后会显示听力原文。
    没有声音?请阅读文字

    Sara: Qu'est-ce que tu vas faire ce soir? Hugo: Je vais rester à la maison et cuisiner.

    显示答案

    答案: A. Stay home and cook

    Je vais rester à la maison et cuisiner means I'm going to stay home and cook.

    听力原文

    Sara: Qu'est-ce que tu vas faire ce soir? Hugo: Je vais rester à la maison et cuisiner.

  10. 第10题,共10题

    Read the message. What is Julie going to do tomorrow morning?

    Salut Marc! Demain matin, je vais aller au marché. L'après-midi, on joue au tennis? Je vais réserver le terrain pour 14 h. À demain! Julie

    显示答案

    答案: A. Go to the market

    Demain matin, je vais aller au marché means tomorrow morning I'm going to go to the market. Tennis is in the afternoon.

本课程的其他计划